Lake Naivasha Country Club
South Lake Road, Naivasha, Kenya, 102124
Tee varaus Internetissä nyt. Hinnat alkaen KES21635.
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-697-3791
Hinnat alkaen KES 21,635
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Hinnat alkaen KES 21,635
Lake Naivasha Country Club is a luxurious 5-star hotel in Naivasha.

Facilities
Dining facilities at Lake Naivasha Country Club include a restaurant. Hotel guests will appreciate the welcoming services of our multilingual staff. Other hotel amenities include fireplace in lobby, garden, gift shop/newsstand and hair salon. Other services: coffee shop or café, concierge services, dry cleaning/laundry service, express check-out, laundry facilities, roll-in shower, television in lobby, tours/ticket assistance and wedding services.

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Asiakaspalautteita
Hotellin keskiarvo: 8.0
(ulos 10) Perustuen 1 ääntä
Klikkaa tästä anna lausuntoa

Tietoa alueesta

  Lentokenttiä
  • Nairobi, Kenya (WIL-Wilson) - 46.01 mi
  • Nyeri, Kenya (NYE) - 47.50 mi
  • Nairobi, Kenya (NBO-Jomo Kenyatta Intl.) - 51.45 mi
  Museot
  • Karen Blixen Museum - 44.37 mi
  • Railway Museum - 44.95 mi